Merhamet : kalbe dèonèuðs iðcin son ðcaægr¸ - Sayar, Kemal, 1966- (çIstanbul : Kap¸ Yay¸nlar¸, 2019)
Dèunyam¸z merhamet eksikliæginden can ðcekiðsiyor. Oysa merhamet, iðcimizde bir yerlerde sèonmeye yèuz tutmuðs insanl¸k kandilini yeniden tutuðsturan bir duygu$1! = (BMerhamet sahipleri èotekinin ac¸s¸yla ac¸ duyan ve onun ¸st¸rab¸n¸ dindirmeye soyunan soylulard¸r. Ve adalet ancak merhametle kaimdir. Kemal Sayar, merhamet ve rikkatin hèukèum sèurdèuægèu, sevginin varl¸æg¸ ¸ðs¸kland¸rd¸æg¸ bir dèunyan¸n mèumkèun olduægunu sèoylèuyor. Kalbin èuzerindeki kiri pas¸ sèokèup atmakla, kalbe dèonèup onun ðsark¸lar¸n¸ sèoylemekle; aðsk¸n, merhametin, affediciliægin tekrar kazan¸lacaæg¸n¸ gèosteriyor. çIðste o yèuzden bu kitap iyimserlik èuzerine. Kalbe dèonèuðs iðcin son ðcaægr¸$1! = (3z(BðCaremiz muhabbet, ilac¸m¸z merhamet!''s
èOnsèoz Niyetine BAðSLARKEN: BABAM çIðCçIN Benim Babam Yèureægin Halleri Sesimi, Uzaklara çIyilik Kal¸r t
Includes index.
Keywords: Ethics; Humanity; Psychology